Kontakta oss

Kontakta oss

Email: info@emicad.se

Tel: +46 737 84 40 34

LinkedIn

Rafal Kisielewicz

Grundare & CEO

Tel: +46 737 84 40 34

Email: rafal.k@emicad.se

Om

Rafal är grundaren av Emicad. Efter många års arbete inom fordonsindustrin beslutade han sig för att ta nästa steg. Sedan 2020 har han framgångsrikt utvecklat Emicad. Med ett stadigt växande antal kunder och anställda är Rafal på god väg att nå målet - att Emicad ska bli det självklara valet för små- och medelstora industriföretag i Västra Götaland.

Krzysztof Panek

Mechanical Designer

Tel: +48 722 099 538

Email: krzysztof.p@emicad.se

Om

Krzysztof är CAD-ingenjör med lång erfarenhet av skräddarsydda lastbilar och påbyggnadsutrustning. Han är en passionerad problemlösare och en entusiastisk fan av Formel 1. Designautomation och avancerad montering är Krzysztofs huvudfokus. Förutom teknisk kompetens bidrar Krzysztof med mycket energi till vårt team.

Karol Kantecki

Mechanical Designer

Tel: +48 785 117 810

Email: karol.k@emicad.se

Om

Karol har varit med i EmiCAD-teamet från starten 2020. Karol agerar ofta i rollen som intern projektledare med en framgångsrik avslutshistorik. Utanför arbetet är han en passionerad cyklist och en aktiv person som gillar hobbyer som 3D-utskrift, cykling, simning och vandring. I rollen som projektledare är Karol också teamets förbättringsledare och lägger stort fokus på att vi hela tiden presterar ännu bättre.

Adrian Rutkowski

Mechanical Designer

Tel: +48 668 964 744

Email: adrian.r@emicad.se

Om

Adrian har en bakgrund inom tillverkning och automation. Adrian kom tidigt in i Emicad teamet och har redan många projekt och implementeringar bakom sig. Han är ett stort fan av 3D-utskrift där hans långa erfarenhet är ett stort värde för Emicad. Hans mycket systematiska tillvägagångssätt och fokus på detaljer gör honom till en vass ingenjör.

Jedrzej Markowski

HubEngineer

Tel: +48 696 842 611

Email: jedrzej.m@emicad.se

Om

Jedrzej är HubEngineer med en perfekt mix av teknisk erfarenhet och sociala färdigheter. Han bygger lättsamt relationer och förstår både mänskliga, organisatoriska, processmässiga och tekniska utmaningar. Jedrzejs tekniska bakgrund finns inom maskin- och fordonskonstruktion. Tillsammans med en positiv och pragmatisk attityd är Jedrzej en fantastisk HubEngineer.

Vår nästa kollega

Ingenjör

Tel: +???

Email: ??

Om

Vi söker fler drivna ingenjörer som vill bli en del av vårt team! Kontakta oss. Kanske är denna plats för dig?